Ons bedrijf

Duivenvoorden Automobielen B.V. richt zich op alle merken. Niets is voor ons te gek, uw probleem is ons probleem en wij lossen dit ook graag voor u op,met onze goed opgeleide monteurs die door bijscholing en opleiding uw auto in top conditie te houden.

Bij ons geen verrassingen, bij kosten wordt u altijd vooraf geïnformeerd en krijgt u hiervoor passend advies. Ook beschikken wij over 5 huurauto's, en 2 leenfietsen, laat ons tijdig weten mocht u hiervan gebruik willen maken. Wij zorgen dan dat dit voor u klaarstaat. Wij zijn al 32 jaar een begrip voor de regio Leiden, Voorschoten en Wassenaar.

Alle automerken zijn welkom!

 

Onderhoud van uw auto

Om uw auto in een zo goed mogelijkie staat te houden en problemen te voorkomen is onderhoud voor uw auto erg belangrijk. Een grote of kleine beurt zijn begrippen waar u vast wel eens van gehoord heeft. Deze begrippen zijn helaas niet zo duidelijk als dat deze lijken. Per merk, per model zijn er vaak verschillen qua invulling en van de werkzaamheden. Ook is het vaak niet eens noodzakelijk om alle werkzaamheden elke keer uit te voeren.
 

Belangrijke bijkomenheden.

Mochten wij nou hele gekke of bijzondere dingen tegenkomen tijdens het uitvoeren van een beurt, overleggen wij van te voren altijd met u. We kijken samen naar een passende oplossing, en mocht er iets zijn wat ons opvalt maar nog niet direct nodig is op dit moment krijgt u dit van ons altijd mee als opmerking, zo zult u nooit voor verassingen komen te staan.
 

Controle van de auto.

Mocht u helemaal niet veel met de auto rijden, hebben wij ook voor deze auto's een perfecte oplossing. Dit heet bij ons een controle beurt. Bent u van te voren nieuwsgierig wat de auto nodig heeft? of de kosten van een beurt of iets anders? U kunt ons altijd telefonisch bereiken of even langsrijden, wij staan altijd voor u klaar.


Bosch Car Service Duivenvoorden

Gerard Douplantsoen 22
22251 GN Voorschoten
T: 071-5617540