Haal en breng service

Om het u nog gemakkelijker te maken, halen en brengen wij uw auto terwijl u aan het werk bent. U hoeft ons alleen maar de plaats door te geven en wanneer het u schikt. Dan zorgen wij ervoor dat u uw auto op het afgesproken tijdstip weer tot uw beschikking hebt. Wij kunnen alle auto's in de regio Voorschoten halen en brengen wanneer u dat wilt. Wanneer u een online afspraak maakt kunt u in de toelichting aangeven dat u gebruik wilt maken van de haal en breng service.

 

Vervangend vervoer

Kunt u de auto niet missen? Bij Bosch Car Service Duivenvoorden Automobielen hebben wij naast onze haal en breng service ook de beschikking over vervangend vervoer. Wij hebben maar liefst 5 huurauto's die wij kunnen inzetten. Als lease rijder kunt u hier kosteloos gebruik van maken. Wanneer u uw prive auto in onderhoud heeft bij ons zijn de kosten slechts €???? per dag. Wanneer u een online afspraak maakt kunt u in de 2de stap bij vervangend vervoer aangeven dat u gebruik wilt maken van de huurauto. Ook hebben wij 2 leenfietsen ter beschikking die u altijd kosteloos mee kan krijgen.

 

Wachten

Bij Bosch Car Service Duivenvoorden Automobielen draait het allemaal om u altijd mobiel te houden. Maar u kunt er uiteraard ook voor kiezen om op de reparatie of onderhoud te wachten. Wij beschikken over een wachtruimte compleet voorzien van coffee corner. 

 

Bosch Car Service Duivenvoorden

Gerard Douplantsoen 22
22251 GN Voorschoten
T: 071-5617540