Onderhoud en reparatie

Onderhoud

Bij Bosch Car Service Duivenvoorden Automobielen is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk en vriendelijke service. Het maakt niet uit of u ons de zorg voor een nieuwe of een gebruikte auto toevertrouwt: we heten u van harte welkom!

 

Veiligheid staat voorop

Bij ieder onderhoud staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Denk aan de remmen, maar ook aan eventuele storingen aan de airbags. Daarnaast is het belangrijk om te controleren of de motor nog goed loopt. Essentiële onderdelen hierbij zijn (gloei)bougies, luchtmassameters en lambdasondes. Ook olie en koel- en remvloeistoffen worden tijdens een onderhoudsbeurt gecontroleerd en waar nodig bijgevuld.

 

Met de steun van Bosch

De autobedrijven van Bosch Car Service kunnen dagelijks rekenen op de steun van Bosch, de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Bosch ontwikkelt en levert onderdelen zoals ruitenwissers, accu’s en verlichting, maar ook systemen als ABS en ESP. Door samen te werken met alle grote autofabrikanten, heeft Bosch alles in huis om elk autobedrijf van Bosch Car Service perfect te ondersteunen. Wij beschikken daarom over de juiste apparatuur en de actuele kennis voor elke onderhoudsbeurt aan uw auto.

 

Kennis op hoog niveau

De kennis van de autobedrijven van Bosch Car Service staat in de autobranche hoog aangeschreven. Dat komt doordat Bosch zijn autobedrijven voortdurend stimuleert om zichzelf te verbeteren. Dat gebeurt op vele manieren:

  • minimaal vier keer per jaar een update van Bosch-software, zodat alle storingen snel uitgelezen kunnen worden
  • een speciaal forum waarop de autobedrijven hun kennis, reparatie-ervaringen en tips kunnen delen
  • minimaal zes cursussen per jaar voor elk aangesloten autobedrijf. Bosch biedt een grote diversiteit aan technische trainingen

 

Uw fabrieksgarantie blijft geldig

Bosch Car Service autobedrijven werken volgens de fabrieksvoorschriften. Daardoor blijft uw fabrieksgarantie gewoon geldig. Uw nieuwe auto kunt u daarom met een gerust hart door ons in onderhoud laten nemen. Of het nu gaat om uw privéauto of een zakelijk gereden (lease)auto, ze zijn allebei even welkom.

 

Meteen een afspraak maken?

Is uw auto toe aan een onderhoudsbeurt of heeft deze een reparatie nodig? Maak dan nu een afspraak bij Bosch Car Service Duivenvoorden Automobielen.

 

Reparatie

Een defect aan uw auto is altijd vervelend. Er zijn kosten aan verbonden en bovendien komt het nooit gelegen. Daarom hanteren we bij Bosch Car Service Duivenvoorden Automobielen twee stelregels: we repareren het defect niet alleen vakkundig, maar we zorgen er ook voor dat u uw auto zo kort mogelijk hoeft te missen.

 

Alle kennis en apparatuur in huis

Bosch Car Service Duivenvoorden Automobielen is het juiste adres om een defect snel te laten repareren, want geen defect of storing is ons onbekend. Door de kennis en apparatuur van Bosch die we in huis hebben, hebben we het probleem snel geïdentificeerd en opgelost.

 

De beste onderdelen

We gebruiken bovendien alleen de beste onderdelen: onderdelen van Bosch. Bosch is de grootste toeleverancier van de automobielindustrie. Veel originele fabrieksonderdelen komen bij Bosch vandaan, dus de kwaliteit spreekt voor zichzelf. Bosch maakt onder andere ruitenwissers, bougies en remonderdelen. Bovendien heeft Bosch diverse systemen ontwikkeld die essentieel zijn voor de veiligheid van uw auto; denk aan ABS en ESP. Grote kans dat het ABS-systeem in uw auto is gemaakt door Bosch. De beste kennis over deze systemen vindt u dan ook bij Bosch Car Service Duivenvoorden Automobielen.

 

**BOVAG techneutentaal over de lambdasonde**                            **BOVAG techneutentaal overde luchtmassameter**

 

 
**BOVAG techneutentaal over fabrieksgarantie**                            **BOVAG techneutentaal overde fabrieksspecificaties**

 

 

Bosch Car Service Duivenvoorden

Gerard Douplantsoen 22
22251 GN Voorschoten
T: 071-5617540