Diensten

Lease

Rijd u in een lease auto? De meeste leasemaatschappijen laten u zelf kiezen waar u het onderhoud aan uw leaseauto laat uitvoeren.

Haal en breng service

Om het u nog gemakkelijker te maken, halen en brengen wij uw auto terwijl u aan het werk bent. U hoeft ons alleen maar de plaats door te geven.

Erkend duurzaam

Erkenning voor inspanningen voor duurzaamheid Duivenvoorden Automobielen heeft het certificaat Erkend Duurzaam na een uitgebreide duurzaamheidsscan.

APK keuring

Ook voor de Apk-keuring kunt u bij Duivenvoorden Automobielen terecht. De Apk-keuring is verplicht voor iedere auto die minimaal 3 jaar oud is.

Onderhoud en reparatie

Bij Bosch Car Service Duivenvoorden Automobielen is uw auto in goede handen. Wij staan garant voor vakkundig onderhoud, degelijk reparatiewerk.

Diagnose

Uw auto geeft een storing aan en u weet niet wat er aan de hand is? Kom in dat geval langs bij Bosch Car Service Duivenvoorden Automobielen.

Airco service

Airconditioning: voor velen inmiddels geen luxe meer, maar een onmisbare voorziening. Het aantal auto’s met airconditioning stijgt nog steeds.

Vervangend vervoer

Qwerty

Pechhulp

Met de Pechhulp van Bosch Car Service wordt bij pech alles goed en snel voor u geregeld. U kunt de Pechhulp afsluiten bij het periodieke onderhoud.

Autoverzekering

Omdat schade aan uw auto al vervelend genoeg is, is het prettig als uw autoverzekering al het regelwerk uit handen neemt.

Offerte reparatie en onderhoud

In 3 eenvoudige stappen een offerte voor onderhoud, reparatie of APK? klik hier en bekijk direct de verwachte kosten en maak gelijk een afspraak.

Reviews klantenvertellen.nl

Wie kan ons het beste vertellen hoe het staat met onze kwaliteit? U natuurlijk. Daarom werken we samen met Klantenvertellen.nl voor onze reviews.

Multituning

Ons alternatief voor chiptuning past de originele software niet aan. Dat is goed nieuws voor iedereen die geen software aanpassingen wil of mag maken.

Automatische transmissie spoelen

Bosch Car Service Duivenvoorden heeft een uitgebreide kennis van handgeschakelde en automatische transmissies.

Schade service

qwerty

Ruitreparatie en vervanging

qwerty

mijnBoschCarService

Alles voor uw auto regelt u op uw persoonlijke omgeving mijnBoschCarService, waar en wanneer het u uitkomt.

Offerte banden en velgen

Direct weten wat banden en velgen kosten? Neem zelf een kijkje in onze online banden en velgen web shop.

Bosch-remmen

Bij Bosch, specialist in remmen, is de ontwikkeling van remsystemen altijd een speerpunt geweest.